Uusi kuva

PhotoGrid_1454054849739_resizedKyllä. Uusi kuva iholla. Uusi tatuointi.

Rahaahan ei koskaan ole liikaa, päin vastoin, mutta säästin jouluna saamani vähät rahat ja käytin ne uuteen kuvaan. Sen verran pieni summa, ettei se arjessa paljoa muuta, mutta sillä voi saada jotain elinikäistä ja tärkeää, kuten tatuoinnin… Ja tälläinen siitä tuli, olen todella tyytyväinen! Kuva on otettu suoraan sen tekemisen jälkeen eli vaalenee vielä parantuessaan (ja tuo tussin jälki toki katoaa heh).

Miksi tämä kuva ja tähän paikkaan?

Screenshot_2016-01-22-07-03-02_resizedHalusin ottaa tatuoinnin merkitsemään sitä paikkaa millä on väliä, missä se aito itse, rakkaus ja valo, sijaitsee ja mitä kohti pyrin meditoidessa. Se sisäinen valo, rakkaus, tuntuu kehossani tuossa kohtaa ja siihen pyrin olemaan kosketuksissa. Mielestäni sisältäpäin loistava pohjantähti sopi kuvastamaan sitä hyvin, sillä pohjantähdestä haetaan suuntaa eksyessä ja niin sitä pitäisi hakea myös omasta sisäisestä valostaan. Rintojen välissä se on  näkyvissä vain minulle ja minulle läheisille ihmisille, näen sen kuitenkin itse peilistä joka aamu ja ilta, se on aina siinä muistuttamassa, että kaikki löytyy sisältä.

Screenshot_2016-01-22-14-48-35_resized

Viime aikaiset rankat kokemukset ja koettelemukset saivat minut kokemaan, että haluan ja tarvitsen jotain konkreettista muistuttamaan minua kaikesta tästä – että selviän, kun pidän suunnan oikeana, kuuntelen itseäni ja hiljennyn. Samalla tatuoinnit ylipäätään merkitsee minulle sitä, että minä hallitsen omaa kroppaani ja olen päätäntävallassa siitä, valitsen millainen kehostani tulee. Se lisää omaa itsetuntemusta ja itsevarmuutta, positiivista kehonkuvaa, mikä ei todellakaan ole ollut itsestäänselvyys minulle. Olen käynyt elämäni aikana monenlaista itseinhoa ja epätoivoa läpi, mutta nyt käyn läpi paranemisprosessia kohti rakkautta. Näen kehoni erilaiset jäljet merkkinä voitetuista koettelemuksista, enkä häpeä niitä. En muutenkaan häpeä kehoani, vaan koen myötätuntoa siitä, mistä kaikesta se on selvinnyt ja minkä kaiken läpi se on minut kuljettanut. Ja nyt taas uusi tatuointi muistuttaa siitä lisää.

Screenshot_2016-01-24-10-36-31_resized

Kun katson peiliin, näen kehoni, sieluni kodin. Kodin, joka on hieman kärsinyt, mutta johon olen myös itse rakentanut. Rakentanut tärkeitä muistutuksia elämästä ja tärkeistä asioista, tatuointejeni kautta. Se on vain ja ainoastaan minun kotini, eikä ole toista samanlaista. Kuvat korostavat sitä kauniilla tavalla.

Näin tatuoinnitkin saavat itselleni tärkeämmän merkityksen kuin moni arvaisi.

Screenshot_2016-01-21-15-26-56_resized

Vastaa

89 − 86 =