Rikkinäinen sydän

missEnsimmäistä kertaa elämässä minusta tuntuu, että tiedän todella miltä rikkinäinen sydän tuntuu.

Kyseessä on todellinen sydänsuru, mikä syntyy toisen ihmisen ikävästä. En saa ikävän perhetilanteen vuoksi nähdä pikkuveljeäni ja vaikka taistelen muuttaakseni tilannetta, voi mennä pitkiäkin aikoja ennen kuin se on mahdollista. Mitään muuta vaihtoehtoa ei ole, ajattelen vain hänen parastaan ja tämä on hinta, minkä joudun maksamaan…

Minuun ei ole varmaan koskaan sattunut näin paljon. Sen pienen, rakkaan lapsen ilmeet, ääni ja meidän yhteiset hauskat jutut pyörii päässä. Kyyneleet nousee silmiin ja ikävä sattuu, tuntuu fyysisenä kipuna. Tuntuu kuin olisin menettänyt osan itseäni. Tuntuu ihan kamalalta.

breakMitä enemmän aikaa kuluu, sitä kauempana hän tuntuu olevan ja sitä enemmän rikkinäiseen sydämeeni sattuu.

Joudun miettimään, jos tilanne ei paranekaan… Miten voin elää tämän tunteen kanssa, rikkinäisen sydämen särkyjen kanssa? Me olemme samaa lihaa ja verta, hän näyttääkin ihan minulta. Hänellä on omat lempinimet minulle ja meillä on omia kahdenkeskeisiä vitsejä, mitä vain me tiedetään. Hän on kuin oma lapsi ja nyt… Miten kestän ilman häntä?

Tämä on kipu, jolle en osaa tehdä mitään. Voin itkeä, mutta se vain jatkuu ja jatkuu, lakattuaankin tuntuu kuin itkisin sisälläni. Vaikka muuten pystyisin pitämään elämänasenteestani huolta, luottaa elämään ja uskoa, että vielä näemme ja saamme olla yhdessä, kipu ei katoa. Tämä kipu on niin kovaa. Tämä ikävä on niin sietämätöntä…

Vastaa

− 1 = 8